algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

La planificació urbana del sector 11 de Can Picafort presenta irregularitats

Podria ser un impediment per acceptar la recepció de la urbanització

Els tècnics de l'Ajuntament de Santa Margalida han detectat un desajustament entre els volums de les parcel·les previstes en el pla parcial i les que inclou el projecte d'urbanització del polígon 1 del sector 11 de Can Picafort.

A cop d'ull els límits reals dels solars no es corresponen amb els que estaven prevists. Un cartògraf va realitzar ahir les medicions necessàries per tal de comprovar si, a més a més d'un error en la distribució dels volums, poden existir diferències a la superfície de les parcel·les, la qual cosa, segons els tècnics, podria ser un impediment a l'hora de rebre el sector.

Precisament, la setmana passada els serveis tècnics municipals varen informar favorablement sobre la recepció de la urbanització del polígon 1 del sector 11 de Can Picafort després de comprovar que resultava possible la requalificació de solars necessària per poder suplir la zona verda sobre la que construeix Superna per uns terrenys veïns de característiques semblants. Una setmana després, durant les medicions sobre el terreny per tal de comprovar si la zona verda afectava els quatre blocs d'habitatges que construeix la promotora o només dos dels edificis, surten a la llum noves irregularitats.

Els serveis tècnics redactaran un nou informe en què determinaran la situació real de la urbanització del sector 11. El tècnic municipal va explicar, després de la primera inspecció ocular, que «a primer cop d'ull sembla que només dos dels blocs que construeix Superna estarien dins sòl verd». Les normes subsidiàries de l'any 1986 qualificaven d'urbans els terrenys situats a l'altra voravia de l'avinguda de Santa Eulàlia, a la zona coneguda com a Cortijo Alto, mentre que els terrenys en els quals construeix Superna quedaven qualificats com a zona verda.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.