nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Cort assegura que l'estat de les piscines municipals és «excel·lent»

Va desmentir que es denegàs l'entrada a Son Hugo dels analistes enviats per l'OCU

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Gaspar Oliver, es va mostrar ahir molt soprès per l'aparició de l'informe de l'OCU denunciant el mal estat de les piscines de Son Moix. Oliver va explicar que «en cap moment no ens han remès aquest informe negatiu» i manifestà que «és totalment fals que es negàs l'accés a un analista a les piscines de Son Hugo».

Segons el regidor, el 9 de desembre de 1999 a les 13.45 hores es va presentar un analista a Son Hugo dient que hi anava de part de l'OCU. La recepcionista li va dir que hauria d'esperar mitja hora a fer les anàlisis perquè el director de les piscines hi fos present. L'analista va dir que tenia molta de pressa i no podia esperar «i va partir sense ni tan sols deixar un telèfon». Oliver va explicar que «l'estat de les piscines és molt bo» i que no entenia per què no va rebre l'informe negatiu, «mentre que sí que vàrem rebre un informe que ens deia que la piscina dels Germans Escales estava en molt bon estat».

Segons va explicar el regidor, en aquest moment s'estan fent quatre anàlisis diàries de l'aigua de les piscines i una vegada cada mes tècnics del laboratori analitzen la qualitat d'aquelles i els voltants de la zona per esbrinar el seu nivell de neteja. «I de moment encara no hi ha hagut cap informe negatiu». Així mateix, la Conselleria de Sanitat visita cada any aquestes piscines i en aquests moments hi ha un informe obert contra la piscina del poliesportiu Germans Escales, perquè les escales d'accés són massa petites i perquè les fondàries estan mal assenyalades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.