muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

El pla Mirall, a punt de remodelar les escales d'accés a la plaça Major

La setmana que ve s'adjudica el projecte per un valor de 161 milions

En menys d'una setmana l'Ajuntament de Palma atorgarà a dues empreses dos nous projectes del pla Mirall Centre, entre els quals hi ha l'emblemàtic de la reforma de les escales de la plaça Major.

De fet, avui mateix, s'adjudica el projecte de reforma de la zona de la plaça Verge de Lluc. El pressupost d'aquestes obres és superior als 64 milions de pessetes i l'actuació comprèn la plaça Verge de Lluc, el carrer de Vilanova, la plaça de Sant Felip Neri i la plaça de la Mercè. Essencialment l'obra comprèn la pavimentació de la plaça Verge de Lluc amb pedra calcària del tipus de Binissalem, l'empedrat del carrer de Vilanova i la construcció de les voravies amb rajoles prefabricades de formigó amb estructura pètria i la substitució o instal·lació dels diferents serveis públics i zones enjardinades a les places abans esmentades.

L'empresa adjudicatària tindrà un termini màxim d'execució de les obres de sis mesos. En relació amb el projecte de les escales de la plaça Major, s'ha de destacar que el pressupost del contracte és de 161 milions de pessetes i en aquest cas el termini màxim d'execució serà de tres mesos. La licitació de les obres acabarà el proper dia 6 de setembre.

El projecte consisteix principalment en la remodelació de les escales que comuniquen el final de la Rambla amb les galeries comercials i la plaça Major. Així mateix, aquest projecte servirà per reordenar la comunicació per als vianants entre els carrers Riera, les Rambles i la Costa de la Pols. Aquest projecte ha estat qualificat d'emblemàtic i essencial per a la ciutat, ja que es pretén substituir les balconades de pedra per unes altres de vidre que permetin gaudir d'una connexió visual perfecta entre la part alta i la part baixa de la ciutat, segons va explicar en el seu moment el regidor Rafel Vidal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.