algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El Consistori presenta quatre projectes municipals valorats en 420 milions

La Sala disposa de quasi 600 milions repartits entre les obres acabades i les pendents

L'equip de govern de ses Salines (UM-PP) ha presentat quatre projectes valorats en 420 milions de pessetes, la majoria inclosos en el Pla d'obres i serveis del Consell Insular de Mallorca. Un dels projectes que destaca el batle del municipi, Antoni Caldentey (UM), és el de la remodelació de ses Escoles Velles, que en aquests moments ja es troba en una segona fase. «Ara només s'espera que conclogui aquesta fase d'execució. Aquest és un projecte important, ja que quan les obres estiguin acabades el cost final haurà estat de 110 milions de pessetes».

Un altre dels projectes que destaca el batle Caldentey és el del nou enllumenat de la Colònia de Sant Jordi, que s'ha previst per 90 milions de pessetes. Dels projectes que s'executaran dins el centre urbà de ses Salines, cal destacar la remodelació de l'antiga i desapareguda Cooperativa Agrícola, que podria convertir les seves instal·lacions en un centre polivalent i un edifici que faci de magatzem municipal. El batle comenta que «aquest projecte és molt ambiciós, ja que es convertirà en una sala molt moderna on hi haurà butaques per veure-hi obres de teatre que es podran amagar de manera automàtica i deixar espai per a la realització de cursos de ball o altres activitats que necessiten un gran local».

De tota manera, l'Ajuntament de ses Salines en aquests moments ja disposa de 600 milions de pessetes invertits en diferents obres acabades i altres que estan pendents però en una fase molt avançada. Així, cal recordar com enguany ha finalitzat la remodelació de ca ses Monges, que ha costat 46 milions de pessetes; la piscina municipal, en la qual s'han invertit 25 milions, i la plaça des Pou d'en Verdera, de la Colònia de Sant Jordi, que ha costat 70 milions de pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.