algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

L'Ajuntament expedientarà un agent de la Policia Local per pluriocupació

L'agent ha estat vist fent feina de picapedrer en una obra del poble

L'Ajuntament de Manacor obrirà un expedient informatiu al policia local Tomeu Rosselló, a qui s'ha vist fent feina de picapedrer en una obra de la localitat.

Antoni Mestre (PSOE), delegat de Policia de l'Ajuntament de Manacor, informà que aquest expedient s'obrirà per «donar-li l'oportunitat de defensar-se, però també per esbrinar si treballa contractat per algú, si està donat d'alta d'autònom com a picapedrer o si el que fa és ajudar en una obra personal».

Mestre explicà que és totalment incompatible la feina de picapedrer i la de policia local a causa de la clàusula de dedicació exclusiva que tenen els agents. «Si s'arriba a descobrir que treballa sota contracte, s'hauran de presentar els informes pertinents a Hisenda, ja que allò que fa és totalment il·legal», afirmà Mestre.

Segons diu el delegat de Policia, els problemes amb l'agent són constants i de tot color. «Aquest senyor incompleix moltes normes de les que imposa el codi de la Policia, com per exemple l'obligada salutació oficial als seus superiors, al batle i al delegat de Policia. Un agent no pot dir bon dia als seus superiors, sinó que els ha de saludar oficialment, cosa que ell no fa i que a partir d'ara li obligarem a fer», afirma.

Mestre explicà també que Bartomeu Rosselló ha estat des de sempre una persona molt conflictiva. «Fa més o menys tres anys va apallissar un jove i es va anar a judici; allò que passa és que la sentència va ser favorable al policia. Ara s'ha descobert que un dels testimonis va declarar sota coacció, per la qual cosa el cas torna a estar obert», argumentà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.