muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
20°

Els ciutadans han demanat més de 400.000 certificats de viatge en 7 mesos

Cort estendrà el sistema a altres entitats financeres que estiguin interessades a oferir-lo als seus clients

El nombre de certificats de residència per a viatges emesos a Palma en els primers set mesos de l'any ha arribat als 400.789, segons dades aportades pel regidor d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma, José María Rodríguez. Això suposa un increment de 43.000 certificats expedits respecte del mateix període de temps del 1999.

La gran majoria d'aquests certificats han estat emesos a través del servei ServiCaixa, els caixers automàtics de Sa Nostra o les entitats col·laboradores, com Aviba, que han tramitat el 72'08% del total de documents, onze punts més que durant el 1999.

Segons Rodríguez, aquest increment demostra «la bondat del sistema dels caixers automàtics, malgrat les darreres informacions aparegudes al respecte».

Així doncs, Cort tramita tan sols el 27'92% dels expedients que s'emeten, i és l'oficina de Cort la més visitada amb un total de 57.196 certificats de residència emesos.

En aquest sentit, el mateix regidor va reconèixer que «estam mantenint converses amb altres entitats bancàries per tal d'estendre la possibilitat de treure certificats des dels seus caixers. De tota manera no sé si els interessarà, perquè en aquests moments poder treure aquests documents du implícita una despesa de software que no sé si molts de bancs voldran aplicar».

Per la seva banda, s'ha de recordar que Cort està mesclat en un contenciós amb l'agència de protecció de dades, ja que aquesta l'acusa d'irregularitats en la cessió de dades confidencials a través dels caixers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.