algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
14°

Desarticulada una banda dedicada a robar caixes fortes a xalets de Mallorca

La Guàrdia Civil recuperà efectes per un valor aproximat de 20 milions de pessetes

La Guàrdia Civil ha desmuntat una banda dedicada als robatoris de caixes fortes a xalets i cases rústiques. L'operació finalitzà dimecres passat amb la detenció dels set integrants del grup i la recuperació de joies i efectes valorats en 20 milions de pessetes.

Les investigacions començaren fa tres mesos, quan s'iniciaren una sèrie de robatoris en residències de la zona central i del Llevant de Mallorca. Els lladres, per introduir-se als domicilis, forçaven les portes o les finestres, sempre en horari diürn, entre les 10 i les 19 hores, quan els seus propietaris no hi eren per motius laborals.

La Guàrdia Civil, davant la diversitat de grups d'aquesta mena, realitzà un estudi i determinà que els lladres eren de nacionalitat espanyola. En aquest punt es procedí a la vigilància d'una sèrie d'individus que responien a les característiques de la investigació i que havien aixecat sospites en llogar vehicles en una zona molt allunyada de les seves residències.

Amb aquests indicis, i després de dos mesos, s'aconseguí demostrar la seva participació en els fets. Una vegada identificats, es procedí a la detenció dels components de la banda, tres homes i quatre dones d'edats entre els 22 i els 41 anys.

Ara per ara s'han aclarit 30 denúncies i la resta dels objectes decomissats romandran exposats a la Comandància perquè puguin ser identificats pels seus propietaris. Per a més informació podeu dirigir-vos al telèfon 971 468 750 de la Guàrdia Civil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.