bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
11°

Les prostitutes de la porta de Sant Antoni envaeixen les Avingudes

La causa és la competència entre les espanyoles i les nigerianes

La prostitució de la porta de Sant Antoni ha anat estenent-se a les Avingudes i ha arribat fins a les cantonades del col·legi públic de Sa Graduada. En un principi, les obres que han tallat el trànsit a la plaça fou una de les raons que impulsà aquesta invasió d'un espai més a la vista de tots. Però la forta competència que s'està produint entre les prostitutes espanyoles i les nigerianes n'és la principal causa i a més està a punt de provocar tota una guerra entre les dues faccions.

Les prostitutes espanyoles estan unificant-se per lluitar contra les qui, segons elles, «els lleven el pa i a sobre insulten els seus morts». La invasió de les prostitutes negres és molt recent, segons afirmen les espanyoles: «La primera va arribar fa tres mesos i des de llavors han començat a venir per desenes». Això ha provocat que el lloc habitual on treballen s'hagi fet petit.

A més, el principal conflicte són els doblers, ja que el factor econòmic està asfixiant les espanyoles: «Abans que arribassin les negres algunes de nosaltres podíem guanyar fins a 25 mil pessetes per una nit, i ara hi ha ocasions en què ens costa estrenar-nos». El conflicte pot ser molt gros, ja que les prostitutes nigerianes acostumen a tenir un macarró que en moltes ocasions s'ha demostrat que és el seu marit.

La situació pot empitjorar per a les bagasses espanyoles, ja que la zona és a prop de la plaça d'Espanya, on es reuneixen els immigrants africans que segurament donarien suport als seus compatriotes davant un enfrontament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.