nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El PP de les Illes extrema les mesures antiterroristes dels càrrecs electes

Tots els regidors del partit han rebut formació específica a través de reunions

81128
La gent del Partit Popular s'ha pres molt seriosament la possibilitat d'un atemptat.

La totalitat dels regidors del Partit Popular a les Illes Balears han extremat en els darrers dos mesos les mesures antiterroristes i de seguretat personal. Així ho confirmaren a Diari de Balears fonts de tota solvència de l'entorn de la cúpula popular a les Illes. Segons aquestes fonts, en els darrers dos mesos s'han estat desenvolupant tot un seguit de reunions a nivell de partit amb els regidors de les diferents comarques.

En cada una d'aquestes reunions han participat dos regidors de cada un dels pobles, que després han transmès les consignes de seguretat del partit a la resta dels companys de les corporacions. En aquestes reunions s'han repartit fulletons entre els participants i material elaborat a nivell estatal, i s'ha recomanat a tots els càrrecs electes que controlin en tot moment els baixos dels seus cotxes i el moment de la sortida del domicili familiar o del seu lloc de treball. La informació que s'ofereix no dista molt de la que es va facilitar en el moment en què la banda armada va fixar els objectius de la seva campanya sobre els regidors del Partit Popular.

A banda del reforç emprès per part de tots els regidors (els càrrecs electes de més baix escalafó), els diputats a les Illes Balears o els consellers del CIM també han participat en els cursets de formació. Els membres del Partit Popular que han ostentat qualque càrrec a Madrid (Congrés o Senat) no han abandonat mai aquestes pràctiques, tal com recomanen les Forces de Seguretat als membres de les Corts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.