algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

La Sala fumiga la Casa del Mar per tal d'eliminar la plaga de rates i insectes

L'edil Buendía critica l'estat de deixadesa en què es troba l'edifici

Una plaga de rates i d'insectes que s'havia declarat a la unitat de salut de la Casa del Mar ha obligat l'Ajuntament a fumigar-ne de manera urgent totes les instal·lacions. Aquesta és una més de les mancances detectades en un immoble que ja està obsolet. Això ha disparat la indignació entre els responsables municipals per la deixadesa en què es troben les dependències, malgrat que l'Insalud es va comprometre a realitzar-hi una important inversió.

La regidora de Sanitat, Mercedes Buendía, ha recordat que el passat 14 de febrer el director provincial de l'Insalud, Javier Rodrigo de Santos, va visitar les instal·lacions i manifestà que es destinaria una partida de 17 milions de pessetes per remodelar l'edifici. En aquesta visita, De Santos va comunicar al batle i a la regidora que l'Institut Social de la Marina havia cedit a l'Insalud el bar que hi ha a la planta baixa per fer possible així l'ampliació del dispensari.

Llavors, Santos va dir que les obres començarien enguany mateix, malgrat que la concessió encara vigent al bar no finalitzava fins el 2001. També es varen prometre els 17 milions d'inversió. La regidora Mercedes Buendía explicà que per setembre fa comptes enviar un escrit a l'Insalud demanant explicacions d'allò que s'ha fet amb els 17 milions que havien d'anar a parar a la Casa del Mar. El projecte que plantejava l'Insalud per aplicar a la Casa del Mar preveia crear una sala a la planta baixa i instal·lar un ascensor perquè els usuaris poguessin pujar a la planta primera de l'edifici mentre es duien a terme les obres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.