algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Els empresaris de la Llonja volen que Cort prohibeixi el consum d'alcohol al carrer

Ho contemplen com a mesura contra l'excés de renous

Els empresaris dels bars de la Llonja reclamaran a l'Ajuntament de Palma que prohibeixi la venda i el consum d'alcohol a la via pública, tal com es va aprovar a València recentment, com a manera d'evitar els problemes de renous nocturns que pateix la zona.

El president de l'Associació Empresarial de bars i restaurants de la Llonja, Valeriano Herrero, va explicar ahir que la concentració de joves al moll Vell les nits dels caps de setmana per beure origina que, «quan ja han ingerit quantitats elevades d'alcohol, acudeixien als locals de la Llonja i provoquin renous i aldarulls, dels quals els bars no en tenen la culpa». «El problema d'aquesta zona és d'ordre públic, res més», insistí Herrero, que responsabilitzà «alguns locals, que n'hi ha, que venen el «botellot» ja preparat per al seu consum al carrer».

Per això el representant dels propietaris de locals va exigir una presència policíaca major de la que ara és habitual i efectiva en els carrers d'aquesta zona d'oci, per posar fre a aquests excessos.

També amb la intenció de posar fi a la lluita que enfronta bars i residents d'aquesta barriada, el col·lectiu empresarial ha instat els responsables municipals i els veïns a una renió «de la qual s'hauran d'extreure una sèrie de solucions pràctiques», va indicar. Malgrat tot, va recalcar que «volem tractar amb els veïns realment afectats pels renous, els que viuen de veres allà i no poden dormir».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.