algo de nubes
  • Màx: 16.87°
  • Mín: 7.61°
17°

L'associació de bier-gardens estudia manifestar-se davant d'Schroeder

Han presentat una denúncia contra els hotelers de la Platja de Palma i contra alguns funcionaris de Cort

Els Bier Gardens del carrer del pare Bartomeu Salvà, el popular carrer del Jamón, es plantegen manifestar-se el proper dissabte davant de la residència on està passant les seves vacances el canceller alemnay Schorëder en protesta per la mesura empresa per l'Ajuntament de Palma que els obliga a tenir els seus aparells de música aturats fins al proper diumenge vespre.

Així ho va manifestar a Diari de Balears el portaveu del col·lectiu afectat, José Tirado, que assegurà que «per desgràcia les nostres sospites s'han consumat i tancar d'aquesta forma tot el carrer demostra que darrera hi ha grans interessos privats dels responsables d'aquestes mesures sota sospita».

L'associació ha decidit interposar una papereta de conciliació contra Jordi Cabrer i contra l'associació d'hotelers de la Platja de Palma per les declaracions fetes pel vicepresident de la mateixa quan assegurà que alguns dels empresaris dels bier-gardens arriben a demanar als seus clients un suplement de 25 pessetes per beguda per pagar les multes que els imposa l'Ajuntament per excedir-se a l'horari del tancament del local o la música.

«Falsedat»  

Aquestes manifestacions varen ser titllades de falsedat i «a més a més, abunda en el clar i manifest propòsit de descrèdit que es pretén per determinats empresaris contra els negocis del carrer conegut com del Jamón».

L'associació també ha interposat una querella criminal per un delicte de falsedat en document públic contra alguns funcionaris de l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.