nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

El PP evita que s'investigui si el camí al cap Andritxol pertany a Schiffer

Ni tan sols acceptà que es demani a la model si vol vendre els terrenys

El Partit Populat (PP) va fer ahir de la cèlebre veïna de Camp de Mar, la model alemanya Claudia Schiffer, un personatge protegit per una bombolla de vidre, intocable.

Dues propostes del portaveu d'Unió Mallorquina Josep Bestard, que feien referència als terrenys fa poc adquirits per Schiffer, varen ser rotundament rebutjades per l'equip de Govern, encapçalat per Margalida Moner.

Les mocions no demanaven que s'obrís cap expedient sancionador per qualque acció il·legal, que sembla que no n'hi ha. Tampoc no demanaven exproiar res. No. Tan sols es limitaven a proposar que s'obrissin dos expedients informadors sobre els terrenys que envolten a la torre del cap Andritxol.

Bestard va demanar, en un primer moment, que «es demani als propietaris d'aquests terrenys "la família Schiffer" si estan disposats a vendre'ls i, si és així, per quant. No és res més que això».

Aquesta proposta, tan senzilla com fer dues preguntes, va ser rotundament rebutjada per peresa. «No creim que els vulguin vendre, perquè els acaben de comprar», va respondre sense més interès el tinent de batle Hidalgo justificant així la no acceptació de la idea.

La segona moció es referia a l'obertura d'un expedient d'investigació sobre el camí de Camp de Mar a la torre del cap Andritxol amb la finalitat de determinar-ne la titularitat», segons va explicar Bestard. El portaveu d'UM va documentar que, des de fa segles, la torre és freqüentada per visitants, cosa que no es pot fer d'ençà que la família Schiffer n'ha tancat l'accés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.