muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La nova normativa urbanística impedirà la instal·lació dins del nucli urbà d'empreses molestes

L'equip de govern popular aprofità la festivitat de Santa Margalida per fer balanç del primer any de gestió

Qualsevol empresa de nova creació que pugui ocasionar molèsties als veïns ja no es podrà instal·lar dins del nucli urbà, com fins ara. Així ho preveu la nova normativa urbanística del municipi que entrarà en vigor el proper 31 de juliol després que sigui aprovada definitivament en el ple que es preveu celebrar aquest dia.

El batle popular, Jaume Font, va destacar aquesta circumstància durant el balanç que va realitzar ahir del primer any de gestió municipal de la present legislatura.

Font ressaltà que la nova normativa suposarà un gran avanç per a la millora de la qualitat de vida dins del poble. En aquest aspecte recordà que la majoria de les queixes que ha rebut el Defensor del Poble fins ara fan referència a un excés de renous.

El batle ressaltà les grans obres d'infraestructura que s'han impulsat, com són la primera fase de la ronda de circumval·lació o la instal·lació de la xarxa de recollida d'aigües pluvials entre els carrers Antoni Maura i de la Creu. Es va fer també un especial incís en la dotació de serveis de les urbanitzacions de Crestatx, s'Obac i Son Toni, que estan a punt d'enllestir-se.

El pavelló cobert de can Peu Blanc, la millora de les escoles públiques o l'embelliment de les entrades al poble amb el pla Mirall són altres projectes convertits en realitats. Malgrat ressaltar els grans projectes, Font va manifestar que també s'havia donat prioritat a la millora dels petits problemes que es troben els ciutadans cada dia. Així posà com a exemple la millor gestió que s'ha aconseguit del punt verd.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.