algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Cort tindrà abans que acabi l'any els 4.000 milions per expropiar la Falca Verda

Provenen dels drets sobre els terrenys en els sòls urbanitzables programats de Son Rossinyol i Son Oms

L'Ajuntament de Palma ingressarà els quatre mil milions necessaris per tirar endavant les expropiacions de la Falca Verda abans que acabi l'any.

Ahir es varen aprovar els convenis d'urbanització amb les promotores de Son Rossinyol i Son Oms i el mes de desembre s'han de fer entrega a Cort les quantitats derivades de l'accés d'aprofitament mig i del 10% de l'aprofitament mig del terreny.

En el cas de la finca de Son Oms el muntant total de l'operació pujarà fins a 3.109 milions de pessetes, mentre que els resultats de Son Rossinyol aporten a les arques municipals 913 milions de pessetes. Així doncs, s'ingressaran 4.022 milions de pessetes en concepte d'aprofitament del sòl d'aquests dos urbanitzables programats.

Cort també preveu ingressar a les seves arques una quantitat gens menyspreable, 749 milions de pessetes, que serviran per desenvolupar equipaments arreu de la ciutat. Aquests doblers provenen del pas d'urbanitzable no programat a urbanitzable programat dels terrenys de Son Ametler, Son Serra Parera i Son Dameto.

Aquest canvi de categoria ha estat gravat per Urbanisme amb el pagament d'un cànon de 2.000 pessetes per cada metre quadrat de terreny. En el cas de Son Dameto Dalt, es pagaran 423 milions de pessetes, mentre que Son Serra Parera i Son Ametler ingressaran a les arques municipals 179 i 145 milions de pessetes respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.