nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Els propietaris de barques del Portitxol denuncien robatoris continuats els caps de setmana

La darrera rapinya es resolgué amb un bot bolcat i el robatori d'ormeigs de pesca per valor de 300.000 pessetes

63984
Imatge de l'embarcació bolcada en la darrera rapinya. | PERE BOTA.

Els propietaris dels bots i llaüts que hi ha en el moll de Troneres del Portitxol estan que no poden més. Duen més d'un mes aguantant robatoris continuats a les seves embarcacions i actes vandàlics i encara no han trobat una solució per al seu problema. La darrera rapinya nocturna es va produir la matinada del passat divendres i va tenir conseqüències imprevistes: els assaltants varen bolcar una de les embarcacions, concretament un petit bot que ocupa el número 29 dels amarraments d'aquest moll.

La barca ha hagut d'estar més de quaranta-vuit hores bolcada fins que a primeres hores d'avui matí ha pogut ser tornada a la seva posició primigènia. El divendres a la nit, també varen desaparèixer ormeigs de pesca per un valor total de 300.000 pessetes, d'una de les barques, concretament de la Taraquina. Els propietaris de les embarcacions asseguren que les rapinyes s'han produït tres vegades en el darrer mes, sempre coincidint amb divendres a la nit.

En la darrera ocasió s'han trobat nombroses ampolles de cervesa de litre i restes de galletes salades i altres menjues, la qual cosa fa suposar que els malfactors varen passar molta d'estona al lloc dels fets. Les víctimes dels actes vandàlics han interposat nombroses denúncies davant de les autoritats, però en cap ocasió no s'ha aconseguit res.

El proper dijous està prevista una reunió entre els propietaris de les barques assaltades i les forces de seguretat, per mirar d'aclarir els punts en comú dels distints incidents. Si bé els propietaris no tenen cap mena de pistes, les seves sospites apunten que els lladres poden ser venedors del mercat de vell de Palma, perquè sempre actuen poques hores abans d'aquest, o algun grup de joves de la barriada, tot i que aquesta segona opció els sembla la menys probable de les dues que manegen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.