nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Foment acusa Alenyà de «temeritat» per dir que no hi ha crisi turística

La institució pretén polemitzar amb el sotsdirector de Sa Nostra

El Foment del Turisme de Mallorca, presidit per Miquel Vicens, acusà de «temeritat acientífica» l'expert en temes econòmics i sotsdirector de Sa Nostra, Miquel Alenyà, a través d'un escrit enviat ahir als mitjans de comunicació. Alenyà afirmà que «els hotelers estan comercialitzant els seus llits a preus molt reduïts amb els grans majoristes europeus», i que «no es pot parlar d'una situació de crisi turística a les Balears».

Foment del Turisme mostra la seva «perplexitat» per les declaracions de l'economista, que «en aquesta com en altres ocasions s'equivoca i no és científic».

La nota de Foment acusa Alenyà de «desconèixer l'economia que coneix un estudiant d'Econòmiques en el primer trimestre o tenir intencionalitat de confondre i enganyar» per advocar per una pujada de preus, i subratlla que «enrarir la situació del mercat turístic és ara el propòsit d'un bon economista».

Perquè el lector es pugui fer una idea exacta de l'abast d'aquest comunicat, Diari de Balears ha cregut oportú reproduir-lo en la seva forma original. Així mateix, el lector trobarà un article Editorial que hi fa referència a la plana 29.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.