algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

Un incendi provoca quantiosos danys materials en un habitatge de dues alçades de la Vileta

Els habitants de la casa sortiren pel seu propi peu, però el seu ca, de petites dimensions, morí per asfíxia

Un incendi originat el vespre de dimarts en un habitatge unifamiliar del barri de la Vileta causà importants danys materials a tot l'immoble i provocà la mort per asfíxia d'un ca de petites dimensions, que no pogué escapar del domicili. Per fortuna, els tres habitants de la casa sortiren pel seu propi peu del lloc sinistrat. De moment, els Bombers desconeixen les causes que originaren el foc.

Segons informà un portaveu dels Bombers de Palma, els fets tingueren lloc a les 22.30 hores de dimarts en una casa situada en el carrer Arboç de la barriada de Son Serra-la Vileta. Una unitat procedent del parc de sa Teulera es desplaçà fins al lloc dels fets alertada per una telefonada que informava de l'incendi. En arribar iniciaren les tasques d'extinció, que es perllongaren per espai de gairebé dues hores. L'habitatge sinistrat consta de dues alçades, i segons sembla, les flames començaren en una dependència de la planta baixa.

El foc calcinà totalment dues de les habitacions i n'afectà una tercera, mentre que la densa capa de fum causà desperfectes a dues plantes. Els tres habitants de la casa pogueren sortir pel seu propi peu sense que el foc els afectàs.

Sobre les causes del sinistre, aquestes no pogueren ser determinades en un primer moment, si bé la ràpida propagació del foc va ser afavorida per la quantitat de mobles que hi havia a l'interior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.