cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
18°

Aragó i Balmes carregaran amb tot el trànsit d'Avingudes durant un any

Les obres del soterrament obliguen a desviar la circulació l'1 de setembre

Els carrers Aragó i Balmes s'han erigit com la gran alternativa al trànsit rodat de les Avingudes. L'equip de Govern de l'Ajuntament de Palma presentà ahir el pla de desviament del trànsit amb motiu de les obres del soterrament del parc de les Estacions i es refermà en el que va publicar Diari de Balears en la seva edició d'ahir: sols taxis i autobusos tindran l'accés garantit a les Avingudes, i ocasionalment s'hi deixaran passar vehicles particulars dels ciutadans.

Així les coses, dia primer de setembre els ciutadans que vulguin anar des de General Riera cap a la mar seran desviats pel carrer de l'Arxiduc Lluís Salvador, pel pont del Tren, Nicolau de Pacs i cap a la carretera de Manacor, per enllaçar amb les Avingudes en el punt de connexió de les dues vies; mentre que les persones que vagin de la mar cap a General Riera seran conduïdes per Aragó fins a Balmes i Ausiàs March.

En grans trets, aquesta és la mesura acordada per l'àrea de Circulació de Cort (la resta de modificacions i alternatives es pot observar perfectament en el gràfic que reproduïm).

Simultàniament al soterrament de les Avingudes es faran les obres de l'aparcament subterrani de l'avinguda de Comte Sallent i el túnel subterrani que ha de connectar l'avinguda d'Alemanya amb Antoni Marquès i General Riera.

La coincidència de les obres és motivada per la intenció del consistori de provocar el mínim de molèsties possibles a la ciutadania amb la multiplicitat de creació d'infraestructures.

Les obres del soterrament de les Avingudes duraran com a mínim un any i començaran a partir de setembre, moment en el qual el pla de trànsit serà aplicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.