algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Més de 200 persones es banyen a Artà per l'esclerosi múltiple

El president Antich i alguns consellers es mullaren en solidaritat amb la malaltia

91940
Antich i alguns consellers, centre de totes les mirades. | M.F.

Els malalts que pateixen la patologia neurològica de l'esclerosi múltiple, en mig any, tindran la possibilitat de gaudir de les instal·lacions d'un centre especialitzat i adaptat a les seves necessitats. El nou local, que originàriament fou propietat de la congregació de les monges reparadores de Palma, i avui dia és possessió del Govern de les Illes Balears, esdevindrà l'espai on els malalts d'esclerosi múltiple realitzaran els exercicis de rehabilitació.

Està previst que la inauguració d'aquest nou centre, ubicat al carrer de la Rosa de la Ciutat de Mallorca, obri les portes el mes de novembre. La dotació d'un nou local per als afectats de la malaltia neurològica va ser anunciada, ahir al matí, pel president de l'Executiu autonòmic, Francesc Antich, en el decurs de l'acte central de la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2000. Aquesta iniciativa solidària, celebrada durant tot el dia d'ahir, arreu de l'Estat espanyol, va tenir com a escenari el poliesportiu municipal Na Caragol a Artà.

Des de la seu d'esports artanenca, el president Antich va posar de manifest que «una de les assignatures pendents del Govern illenc és la manca d'una forta política en afers socials. En aquest sentit, des del Govern, dipositarem tots els esforços per destinar una quantitat pressupostària cada cop més important», apuntà Antich.

Moltes foren les persones, al voltant de dos centenars, que d'una manera o altra es volgueren adherir a la campanya solidària pro Esclerosi Múltiple amb la finalitat de recaptar recursos econòmics per tal de crear centres de rehabilitació i suport a la investigació de la malaltia. No obstant això, les cares més conegudes que es mullaren dins la piscina d'Artà foren, a part de Francesc Antich: Pere Sampol, vicepresident de la Comunitat Autònoma; Aina Salom, consellera de Sanitat i Consum; Eberhard Grosske, conseller de Treball; Damià Cànoves, director general de Presidència; Joana Maria Petrus, directora general d'Esports; Jaume Morey, director general d'Administració Educativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.