algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Retiren els contenidors de fems en sòl rústic perquè els veïns no paguen el servei

Aquells que els vulguin hauran d'arribar a un acord amb l'empresa de recollida

Els contenidors de fems que es troben en el sòl rústic del terme municipal de Santa Margalida, i el cost dels quals no hagi estat abonat pels usuaris, s'han retirat del seu lloc per ordre de l'Ajuntament.

La situació es mantindrà almenys fins a la posada en vigor d'una ordenança reguladora de recollida de fems en sòl rústic que es confecciona a l'actualitat però que no serà vigent fins el 2001.

D'aquesta manera, tots aquells que utilitzen el servei de recollida de fems i vulguin continuar usant"lo hauran de sol·licitar"ho a l'empresa encarregada d'aquestes tasques, LUMSA, mitjançant una petició formal a l'Ajuntament.

Els representants del consistori ja han mantingut diverses reunions amb els responsables de les empreses més grans del municipi que es troben en sòl rústic, i que produeixen més residus, a fi de continuar oferint aquest servei. Al final de les converses i a l'espera que es faci efectiva l'ordenança reguladora del 2001, es decidí que cadascun dels interessats demani la recollida del seu fems individualment.

Segons explicà el regidor d'Urbanisme de Santa Margalida, Fèlix Estelrich, aquest problema començà quan gairebé ningú no volia pagar de manera voluntària els rebuts del fems (cap ordenança no ho obligava) i era l'Ajuntament el que havia d'encarregar"se de les despeses. El consistori es cansà d'aquesta situació i per això ara ha decidit retirar els contenidors de fems que es troben en sòl rústic. Des del 98 hi havia un contenidor al començament de cada camí rural.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.