algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.57°
17°

Les apes no creuen que la qualitat dels centres públics sigui inferior a la dels concertats

Consideren que les infraestructures de Ponent i Llevant són «iguals o superiors» a la resta de col·legis

Les AMPA dels col·legis públics de Llevant i de Ponent d'Inca consideren que la qualitat de l'ensenyament als centres públics no és inferior que a la resta d'escoles concertades que existeixen a la ciutat. Aquestes opinions han sorgit arran de les declaracions efectuades pel batle d'Inca, Pere Rotger, en les quals manifestava que molts pares no volien escolaritzar els seus fills si no se'ls assegurava una plaça en un centre concertat.

Les dues AMPA (Associació de Mares i Pares) opinen que ja s'ha convertit en una rutina menysprear l'escola pública però no dubten a assegurar que la qualitat i la quantitat de recursos «és igual o superior» a la d'altres centres concertats. Consideren que aquest greuge suposa una ofensa als pares que creuen oportú dur els seus fills a una escola de caràcter públic.

Fernando Martín, president de l'AMPA de Ponent, explica que les infraestructures dels col·legis públics ha millorat notablement, «ara tenim calefacció central i aules informàtiques amb una qualitat acceptable». També subratlla que les escoles públiques tenen més professors que no les concertades i per tant «els nins i nines tenen una major atenció per part dels seus tutors escolars».

Envers la polèmica de la concentració de nins amb problemes socials, físics o psíquics, les AMPA recorden que des de fa dos anys que aquests menors es reparteixen per tots els centres, inclosos els concertats. A més creuen que la presència d'aquests nins «fomenta la tolerància entre els més joves».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.