algo de nubes
  • Màx: 17.97°
  • Mín: 8.69°
17°

Fageda manarà investigar el funcionari de Cort relacionat amb el sector del joc

L'home apareix a la gravació intervinguda a l'investigador detingut per la Policia

El funcionari de l'Àrea de Llicències d'Activitats de l'Ajuntament de Palma que presumptament apareix a una de les cintes de vídeo intervingudes per la Policia a l'agència d'Investigació Privada en relació a l'escàndol en el sector del joc, serà investigat per Cort. Així ho ha recomanat el secretari de l'Ajuntament, Agustí Estela, amb el suport dels Serveis Jurídics del Consistori. L'obertura d'aquesta investigació reservada consistirà a recollir opinions i dades dels altres funcionaris del departament de la persona investigada sobre les seves activitats. Joan Fageda encarregarà la investigació a un alt funcionari de l'Ajuntament.

Per la seva banda, la Policia continua les seves investigacions a partir del material intervingut a l'agència d'investigació privada. Es tracta d'una càmera de vídeo, dues cintes i uns negatius en els quals es recull el seguiment al llarg de quatre dies a què va ser sotmès Josep Oliver Clar, el cap de secció d'Hisenda. Al material audiovisual també es recull el moment en què el funcionari de Cort que serà investigat agafa 597.000 pessetes de mans d'Ismael Martín Gago. Aquest empresari manà la investigació del patrimoni d'Oliver, encarregat de tramitar tots els permisos de màquines escurabutxaques.

En el document, en poder del Grup de Delinqüència Econòmica de la Policia, s'observa com el funcionari de l'Ajuntament compta els bitllets entregats per Martín Gago. Els fets tingueren lloc el passat dia 6 d'abril de capvespre a un despatx de Palma que serveix com a domicili social d'una empresa. El document podria ser enviat al jutge Pedro Barceló, encarregat d'investigar el cas d'extorsió de l'interí d'Hisenda.

Per la seva banda, persones properes al funcionari de Cort que apareix a les imatges explicaren que «no existeix sobrepagament, ni res estrany. Es tracta simplement del pagament de 597.000 pessetes per dues sales de joc i el certificat final d'obra que encarregà Martín Gago. Tot és ben legal i hi ha factures que ho demostren».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.