algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Un veí denuncia que Eduard Servera realitza una presumpta obra il·legal

El batle de Son Servera ho nega i demana a l'Ajuntament que ho investigui

Un ciutadà ha denunciat el batle de Son Servera, Eduard Servera (PSOE), davant de l'Ajuntament de Manacor per haver duit a terme unes obres, presumptament il·legals, a la finca de sa Carrotja de Manacor. Aquest veí, resident a Cala Millor, ha presentat la denúncia en data de 17 de maig en la qual es demana a la corporació municipal manacorina que investigui unes obres efectuades pel batle de Son Servera a la zona de sa Carrotja.

Salvador Nadal, el veí denunciant, va manifestar que «he presentat la denúncia perquè des de petit he visitat la zona de sa Carrotja i em sembla molt malament tot el que s'hi està fent». A l'escrit de denuncia presentat per Salvador Nadal, es pot llegir que fa tres anys va ser testimoni «que Eduard Servera Cariñena executà obres a la parcel·la 132 del polígon 10 del terme municipal de Manacor, consistents a construir un habitatge unifamiliar aïllat. He posat la denúncia perquè em consta que no disposava d'autorització per a les esmentades obres, segons l'informe 147/2000 emès el 7 d'abril del 2000 per l'Ajuntament».

Pel que fa a la denúncia, el mateix Eduard Servera diu que «no he fet cap obra il·legal, i molt manco a la zona de sa Carrotja, que és propietat de la meva família».

Així mateix, Servera apunta que «el més segur és que l'Ajuntament de Manacor obri una investigació sobre les obres que es duen a terme a sa Carrotja, però no em preocupa perquè en aquests esbrinaments quedarà tot ben clar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.