cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

Els propietaris del tercer polígon volen valoracions justes pels seus terrenys

El batle Rotger farà una proposta més concreta als afectats i els tornarà a reunir

Els propietaris de finques que es veuran afectades pel futur tercer polígon demanen que se'ls valori de forma justa els seus terrenys per accedir a la fórmula d'urbanització que vol promoure l'Ajuntament. El batle, Pere Rotger, i el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí, reuniren ahir vespre els afectats per explicar-los que el que pretén l'equip de govern és arribar a un acord amb ells i plasmar-ho en un conveni urbanístic consistent en una permuta.

Per aquest tracte els propietaris posarien a disposició de l'Ajuntament tots els terrenys, actualment rústics, perquè fossin requalificats com a industrials. El Consistori envestirà les obres d'urbanització i en estra acabades, retornaria a cada propietari al voltant d'un 17 per cent de la superfície aportada, en forma de solars.

La resta de les parcel·les restarien en mans municipals i es vendrien a preus de cost per evitar l'especulació. Els propietaris qüestionaren que només se'ls lliuràs un 17 per cent del que havien posat i demanaren als responsables municipals quin criteris se seguien per donar aquesta xifra. A més a més, es varen mostrar molt preocupats perquè, a l'hora de valorar aquest tant per cent, es tingués en compte valors afegits de les actuals parcel·les com ara la seva ubicació o si tenen construccions. Seguí a més deixà ben clar que es valorarà cada finca de forma individual segons les seves característiques.

El batle Rotger es va comprometre a enviar a cadascun dels afectats documentació en què s'explicassin els paràmetres seguits per l'Ajuntament i els números que havien fet. També explicà que es revisarien les dades per veure si es podia pujar el percentatge sense que l'Ajuntament hi perdés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.