algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Intervenen material esportiu a un centre comercial de Palma valorat en 26 milions

La Policia preparà una operació a nivell estatal després d'una intensa investigació

90354
En el mercadet de les Avingudes ja es donà un cas similar de falsificació de material esportiu fa uns mesos, però la Policia no practicà cap detenció en relació al tema.

El material esportiu falsificat que intervingueren funcionaris del Cos Nacional de Policia en un gran establiment comercial de Palma supera els 26 milions de pessetes, segons informà ahir un portaveu policíac.

Els articles varen ser intervinguts a principis d'aquesta setmana, després que l'advocat d'una coneguda marca comercial interposàs una denúncia per perjudici econòmic el passat dia 10 del present mes a Madrid. Aquest home assegurà que en establiments comercials de tota la geografia peninsular es venien articles falsificats de la marca que ell representava.

El Cos Nacional de Policia obrí una investigació per aclarir aquesta activitat il·lícita. Per aquest fet, els responsables de la investigació decidiren actuar per tot el terriotori estatal el mateix dia i a la mateixa hora. El passat dia 14 a les deu del matí.

Aquell mateix dia els funcionaris policíacs es desplaçaren a tots els establiments comercials on es venia la roba esportiva de la coneguda marca damnificada i s'entrevistaren amb els encarregats de la secció tèxtil per explicar-los el que passava i l'operació que es portaria a terme. Aquests col·laboraren en tot moment amb els agents, tal com referí el portaveu policíac de la prefectura de Palma. A l'establiment de la ciutat es precintaren i embalaren uns 1.600 parells de sabates esportives que es venien a un preu de 15.000 pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.