cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Arca denuncia que el sistema de recollida de fems ocasiona danys al patrimoni

Acusen Cort de fer malbé l'empedrat de l'arquitecte Torres situat a la murada

Arca ha acusat l'Ajuntament de Palma de manca de sensibilitat a l'hora d'instal·lar el sistema de recollida pneumàtica de fems en els voltants de la Seu. L'associació ha criticat la manera en què s'estan obrint als carrers del centre històric que han provocat per exemple «fer malbé l'empedrat de l'arquitecte eivissenc Elies Torres situat a la plaça de la Portella i danyar l'estètica de l'entorn».

Per aquest motiu Arca ha exigit a l'Ajuntament de Palma que li ofereixi informació «sobre el traçat del recorregut del sistema de recollida pneumàtica a les rodalies de la Seu, els llocs d'instal·lació de les bústies i el disseny de les mateixes ja que no voldríem veure més desgràcies patrimonials en el centre històric».

Tòfol Arbona i Ferran Ribas, socis d'aquesta associació, varen mostrar ahir in situ als mitjans de comunicació les obres que s'estaven duent a terme en el carrer de la Portella situat davall de la muralla i aferrat al parc de la Mar. Arbona i Ribas varen lamentar ahir que l'Ajuntament «hagi col·locat aquest sistema de recollida en un lloc on quasi no hi ha veïns. Tan necessari és col·locar aquí aquest sistema?», es varen demanar els dos membres d'Arca.

En aquest sentit lamentaren que el servei de Manteniment de Cort no tengui cura amb altres elements de l'obra que va fer en els anys vuitanta Torres en el parc de la Mar. «No comprenem com han pogut utilitzar un esprai i pintar de verd groller una de les portes que dissenyà Torres en el parc de la Mar».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.