algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 12.82°
20°

El Govern rep una oferta de venda de sa Font Celada per 350 milions

Es tracta de 249 hectàrees que manquen per completar la finca d'Albarca

El Govern balear ha rebut una oferta de venda per part dels propietaris dels terrenys de sa Font Celada que forma part de la finca d'Albarca i té una extensió de 249 hectàrees. Segons fonts municipals, el preu inicial que s'ha estipulat parteix d'uns 350 milions de pessetes. Aquest preu resulta molt superior al pagat per les finques d'Albarca i Es Verger que ha suposat un milió per hectàrea.

Les negociacions es duen a terme des de la conselleria de Turisme. Concretament és el director general de Coordinació Turística, Joan Antoni Pérez de Mendiola, qui està estudiant l'oferta i s'encarregarà d'aquest assumpte. El director general ha reconegut que existeixen negociacions encara que ha manifestat que «el preu que ens demanen és excessiu si ho comparam amb el que hem pagat per les finques d'Albarca i es Verger, però en realitat ens agradaria poder adquirir aquests terrenys ja que completaria la finca d'Albarca».

Segons Pérez de Mendiola, «els terrenys són propietat d'una societat que està representada per Gabriel Morell que és el misser que també ha negociat la compra de les finques d'Albarca i es Verger». L'oferta de venda es va realitzar fa unes tres setmanes, «ara prepararé tota la documentació per estudiar la proposta i arribar a un acord amb els propietaris», explicà Pérez de Mendiola. En el cas que el Govern balear es decidís a efectuar l'adquisició dels terrenys de sa Font Celada, la superfície total sumant les finques d'Albarca i es Verger, serà de 1.482 hectàrees.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.