algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

La batlessa proposa remodelar les àrees per tancar la crisi de govern

PSOE, PSM i UM acordaren esperar fins després de les eleccions

La batlessa de Pollença, Francisca Ramon (PSOE), llançà ahir una proposta concreta al PSM i a UM per tancar la crisi de govern que arrossega aquest Ajuntament des de principi de febrer. Aquesta oferta passa per la remodelació de l'àrea d'Urbanisme, entre d'altres regidories.

Ramon no va voler concretar la proposta. La batlessa es limità a informar que «havíem adoptat aquest compromís» amb els altres partits que conformen el pacte de govern (PSM i UM). Tot i que després apuntà que «havíem de fer una remodelació d'àrees i en això estam».

Els caps de llista dels partits que componen el pacte acordaren resoldre la crisi de govern l'endemà de les eleccions generals per no influir en el vot de l'electorat. És per això que ahir es reprengueren les converses entre Francisca Ramon (PSOE), Kunibert Bauçà (PSM) i Guillem Matheu (UM).

Ahir va ser un dia molt mogut a l'Ajuntament de Pollença. Els partits que formen el govern municipal es reuniren a primera hora del capvespre per escoltar l'oferta de la batlessa. Després hi hagué una reunió ordinària i seguidament els tres caps de llista es tornaren a seure per continuar amb les negociacions. La batlessa reconegué estar «oberta a escoltar possibles contraofertes. Encara no hi ha res tancat».

De fet, ahir vespre, els partits nacionalistes, tant el PSM com UM, feien comptes reunir-se amb les agrupacions per debatre una proposta mínimament decidida. Respecte del PSOE, cal dir que aquesta formació política també espera contactar d'aquí a uns dos dies amb les seves bases perquè Ramon presenti la proposta que ahir va fer arribar als partits del pacte. «I és que he fet l'oferta com a batlessa», apuntà Ramon.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.