nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Pintades a les seus del PP d'Alaró, Inca i Ciutadella

Les seus del PP a Alaró, Inca i Ciutadella es varen despertar ahir amb pintades i trencades de vidres per part de desconeguts. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir els fets.

La seu d'Alaró va ser objecte d'una sèrie d'incidents per part d'anònims que romperen el vidre de la porta amb una pedra de grans mides i efectuaren pintades en el cartell situat a la façana de l'edifici. A més els sabotejadors varen esborrar amb un «spray» de pintura negra el cartell on figuren les sigles del partit i a més havien pintat a la façana la bandera independentista, formada per les quatre barres catalanes i una estrella de cinc puntes.

Per una altra banda, una pedrada va destruir durant la matinada de diumenge un rètol lluminós instal·lat en la façana de la seu del PP a Inca, informà el batle de la localitat, Pere Rotger, qui no descartà que els autors de l'atac «siguin persones d'Esquerra Republicana de Catalunya». Les sospites de Rotger es basen en la pintada que va aparèixer a la façana de la seu popular on, a més de la falç i el martell, es representa l'ensenya del partit republicà formada per les quatre barres catalanes i una estrella de cinc puntes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.