algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

El PP denuncia que l'equip de Nájera subvenciona associacions pròximes

Diuen que una agrupació dirigida pel fill d'un alt càrrec del consistori se'n beneficià

El Partit Popular de Calvià revelà a aquest diari la concessió d'una subvenció per part del consistori a una associació estudiantil, el coordinador general de la qual és fill d'un alt càrrec de l'equip de govern socialista de Maragrita Nájera.

Segons Pere Cantarero, portaveu dels centredretans a l'Ajuntament, i José Manuel Ruiz, regidor al mateix consistori i cap de llista número dos per Mallorca al Senat en els comicis de demà, «hauríem de pensar que el fet no és més que una coincidència, si no hi hagués una sèrie d'indicis i defectes formals en la petició de la subvenció a la Unió d'Estudiants Progressistes, que ens fa pensar que hi ha hagut amiguisme».

Ambdós edils entregaren una documentació a Diari de Balears on es pot comprovar que Fernando Monar Lora és coordinador general de la Unió d'Estudiants Progressistes, que aquesta es va beneficiar d'una subvenció de 300.000 pessetes per col·laborar a la Diada 99 de la Universitat de les Illes Balears (UIB), i que Fernando Monar Rubia, «son pare», segons Cantarero i Ruiz, l'octubre del 1999 va passar de ser funcionari eventual a responsable coordinador del Projecte de Comunicació Municipal.

Per a José Manuel Ruiz i Pere Cantarero «aquesta subvenció a una associació que no té cap altre vincle amb Calvià que la residència al municipi del coordinador general i la coincidència que aquest és fill del responsable coordinador del projecte de Comunicació Municipal és irregular i impresentable». Segons Ruiz «la Diada Universitària és organitzada pel Consell d'Estudiants, i com que aquest òrgan no és objecte de subvenció per part de l'Ajuntament de Calvià, en varen haver de demanar la subvenció a través de la UEP».

Segons Ruiz, «Monar va demanar ajuda per al Consell d'Estudiants, però quan se li denegà perquè no era objecte de subvenció, en llevà la primera pàgina i posà que era per a la UEP».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.