algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El Govern construirà un nou col·legi públic devora el camp d'esports de s'Illot

La Sala cedirà a Educació uns solars que necessitaran l'interès social del CIM

La Conselleria d'Educació del Govern balear construirà un nou col·legi públic al nucli costaner de s'Illot (Manacor). Ahir la comissió d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manacor va aprovar la cessió d'uns terrenys de 4.800 metres quadrats per a la construcció del nou centre docent. Aquesta decisió serà ratificada pel ple. El solar té la qualificació de sòl rústic i per tal de dur endavant l'edificació es necessitarà la declaració de l'interès social per part del Consell Insular de Mallorca (CIM).

Segons explicà Bernat Amer (AIPC), delegat de l'Ajuntament de Manacor en el nucli de s'Illot, «estam molt satisfets per haver pogut aconseguir uns terrenys i també perquè les nombroses gestions que s'han duit a terme han fructificat». Les gestions a què es refereix Amer s'han realitzat amb els propietaris dels terrenys i després d'anys d'intentar que s'Illot tengui un col·legi públic digne. «Una vegada s'hagi aprovat pel ple de l'Ajuntament la cessió dels terrenys al Govern, Educació iniciarà la redacció del projecte i després adjudicarà les obres», afirmà Bernat Amer.

Des de l'Ajuntament de Manacor ja mantenen converses amb la Comissió Insular d'Urbanisme (CIUM) del CIM per tal d'aconseguir la declaració d'interès social. Segons Bernat Amer des del CIM els han explicat que no hi haurà problemes per aquesta declaració vist que es tracta d'un col·legi públic i està clar l'interès social de l'edifici que es construirà. Els pares i mares de l'actual col·legi Talaiot de s'Illot s'han manifestat, en nombroses ocasions, per tal d'exigir que es construeixi un nou centre escolar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.