algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

CCOO durà al jutge la contractació de quatre interins durant l'època del PP

Mabel Cabrer diu que el Pacte ha fet un vestit a mida a la germana d'Antich

El sindicat Comissions Obreres informà ahir que denunciarà davant els jutjats els contractes de quatre interins durant l'època del Govern del PP. El responsable del sindicat dins l'Administració autonòmica, Francesc Lillo, informà que aquests contractes poden ser anul·lats pels tribunals i afecten Antonio Vera, marit de la diputada Mabel Cabrer; Bartomeu Alcover, portaveu de la Plataforma d'Interins; Josep Oliver, lletrat de la Plataforma, i un cosí del parlamentari Joan Flaquer.

CCOO acusà la Plataforma de paralitzar el procés del borsí d'interins «perquè els seus privilegis han estat vulnerats», i manifestà la seva protesta perquè la suspensió decretada per la jutgessa té conseqüències molt negatives per a les expectatives i aspiracions dels opositors, que s'han examinat «des dels principis de mèrit, capacitat i publicitat».

La diputada Mabel Cabrer confirmà ahir que el seu marit, Antoni Vera, presentà un recurs davant el tribunal contra Catalina Antich, germana del president del Govern, a qui, segons afirmà, «li han fet un vestit a mida».

Cabrer acusà el conseller d'Interior, Josep Maria Costa, de «covard, dictador i revengista» i d'haver preparat l'informe que va fer públic CCOO. La diputada del PP recordà que Francesc Lillo «és el marit de la consellera Margalida Rosselló» i digué que el sindicalista «és un titella, perquè qui donà la conferència de premsa fou Costa».

Comissions Obreres recordà que el borsí es negocià amb els sindicats majoritaris de la Mesa General de la Funció Pública i acusà la Plataforma d'Interins de manca de representació. Segons el sindicat, cap membre de la Plataforma no s'ha presentat a les proves.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.