algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Govern crearà una nova empresa per regularitzar els contractes de Joventut

La Direcció General del PP féu servir personal al qual es pagava a través de la XIB

La Direcció General de Joventut de les Illes Balears "dependent de la Conselleria de Treball i Benestar Social" començarà a negociar la setmana que ve amb els delegats sindicals de la Xarxa d'Instal·lacions de les Illes Balears (XIB) la creació d'una empresa o institut públic per tal de resoldre els problemes derivats de la contractació de personal de manera «gairebé il·legal» realitzada per l'Executiu Matas a través d'aquest ens.

Així ho va manifestar a Diari de Balears el director general de Joventut, Joan Caules, qui assegurà que «la situació que hem heretat dels nostres antecessors en el Govern és vergonyosa».

L'objectiu de l'actual Executiu és crear un ens jurídic públic per «regularitzar la situació de les anteriors contractacions fetes per la Xarxa d'Instal·lacions de les Balears que fins al 13 de juny de 1999 depenia de la Conselleria de Presidència, regida per Rosa Estaràs, actual cap de llista del PP al Congrés dels Diputats per les Illes».

«Quan hi entràrem descobrírem una desestructuració brutal en el si de la direcció general. Hi ha personal que treballa a les instal·lacions de la plaça de la Drassana i que cobra a través del XIB, personal al qual se li ha pagat hores extra i dietes, i altres treballadors a què no; gent que fa feines de responsabilitat i que cobra com a auxiliar administratiu... S'ha produït un cas flagrant de traspàs de personal laboral d'una banda a l'altra que és vergonyós i completament irregular», afirma Caules.

La negociació de Caules amb els representants sindicals s'encamina de cap a la fixació del que ha de ser la plantilla orgànica de la futura empresa per tal que no es produeixin les actuals disfuncions i també a intentar solucionar com més aviat millor els problemes dels tècnics que cobren menys emoluments dels que realment els pertoquen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.