algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Dotze municipis són penalitzats per no complir els terminis d'execució d'obres

El Consell de Mallorca i Madrid els retiren 17 milions de pessetes en ajudes a projectes de 1998

El Consell Insular de Mallorca (CIM) i el Ministeri d'Administracions Públiques (MAP) han penalitzat 12 municipis amb un total de 17 milions de pessetes per no haver acabat, en el termini previst, projectes corresponents al Pla d'Obres i Serveis de 1998.

L'execució d'aquests projectes havia d'estar finalitzada el 31 de gener d'enguany. En virtut de l'acord de la comissió informativa de Cooperació Municipal i Recursos Humans de dia 20 de desembre de 1999, se'ls concedí una pròrroga fins dia 22 de febrer del 2000. En no haver finalitzat les obres en aquesta darrera data, disposen d'una altra pròrroga fins al dia 31 de maig del 2000, a excepció de l'Ajuntament d'Artà, que, per a la renovació de la xarxa d'abastament d'aigua i clavegueram, tindrà un termini que acabarà el 14 de juliol de l'any 2001.

De tot això se n'informà ahir en el ple del CIM. Malgrat aquestes noves pròrrogues, tots el ajuntaments que no han complit el termini inicialment establert, veuran reduïda en un 10 per cent la subvenció que tenen concedida per a la part d'obra que restava per executar al dia 22 de febrer del 2000.

Sense perjudici del punt anterior, els ajuntaments que tenen obres incloses en els plans que compten amb una aportació del MAP i que han incomplit el termini general per finalitzar-les (1 de desembre de 1999) veuran reduïda la subvenció inclosa en el pla respectiu, com a mínim, en un 25 per cent de l'aportació del Ministeri. Si el 30 de maig continuen sense acabar, el Ministeri podria arribar a retirar el 100 per cent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.