algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Cap dels 29 nins nascuts al poble l'any passat va quedar ahir sense arbre

Pel padrí del poble també hi havia un arbre reservat, així ho marca la tradició

Els 29 nins que l'any passat nasqueren a Consell ara ja tenen un arbre sembrat en aquest poble del Raiguer. Ahir, la tradició es tornà a repetir. Des de fa set anys, a Consell, el primer dissabte de març sembren un arbre per cada infant nascut dins l'any anterior. Els pares i mares dels infantons, també els padrins, germans i, fins i tot, cosinets es donaren cita en el carrer Bon Jesús i també en el carrer Yarfà per participar activament en la sembra d'aquest primer arbre.

Ahir, totes les famílies se'n volien dur un record del que per a ells era un dia assenyalat. Per això, no dubtaren a treure la màquina fotogràfica i després de situar la família entorn de l'arbre en qüestió, disparar la instantània que, d'ara en endavant, formarà part de la seva particular història. Tots estaven satisfets de la diada. Per això, semblava que l'única que hi tenia qualque cosa a dir era la regidora Catalina Pol. Ella es queixava perquè li havien fet el forat massa a prop de la voravia i l'arbre que allà sembraven acabaria topant amb el seu hivernacle. La regidora de Cultura, Maria Dolors Sánchez, i la de Medi Ambient, Olga Pericàs, aprofitaven la situació per fer-li befa.

Li deien que l'havien sembrat tan a prop perquè així ho tendria més bo de fer per podar-lo ja que bastaria treure el braç per la finestra i retallar les branques. Mentre, Pol s'adreçava al batle Joan Bibilioni "que també hi era" per fer-li saber que si li haguessin sembrat un taronger o un melicotoner segur que no hagués protestat. A la festeta d'ahir també hi hagué un arbre pel padrí més gran del poble, per a Estaqui Ferragut Pizà, que ara té 93 anys. «He arribat fins aquí, i això que un cotxe m'atropellà i em destrossà tota la part esquerra. Vaig estrenar el llit de Son Dureta, però ara el metge ni em coneix, no el veig per res».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.