cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
18°

L'Insalud demana a l'Ajuntament que doti de serveis els solars de l'hospital

Madrid considera les obres d'urbanització necessàries per tenir el solar legal

Insalud s'ha adreçat a l'Ajuntament d'Inca per demanar que en la major brevetat possible cedeixin els terrenys on s'ha de construir el futur hospital comarcal a la Tresoreria General de la Seguretat Social i que, a més, es realitzin les obres d'urbanització.

Aquesta petició arriba en un moment en què l'Ajuntament d'Inca encara negocia amb la propietat la compra de part dels terrenys on s'ha d'edificar el futur hospital. De fet, fins ara, ningú mai no havia parlat de les obres d'urbanització, ni tan sols ho havia fet la Plataforma Pro Hospital.

Emperò, a la carta que la directora general de l'Insalud, Carmen Navarro Fernández, dirigeix al batle de l'Ajuntament, Pere Rotger, queda més que evident aquesta petició.

Navarro recorda a Rotger que amb data de 29 de desembre la Subdirecció General d'Obres, Instal·lacions i Subministres va donar la conformitat a la proposta de cessió dels terrenys, que tenen una extensió de 59.862 metres quadrats.

La directora general també comenta a Rotger que en data de 2 de desembre de 1999, «l'àrea d'Estudis i Projectes de l'esmentada Subdirecció es va dirigir a l'Ajuntament justificant la necessitat de cedir la totalitat dels 59.862 metres quadrats que proposaven, per no condicionar la possible extensió futura de l'hospital».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.