algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

L'Ajuntament obre expedient a la benzineria del cap del PP local

Els tècnics denuncien que manca una depuradora per a les aigües de la neteja

L'Ajuntament de Felanitx ha obert un expedient a la benzineria que és de propietat del president del Partit Popular (PP) local i exdiputat, Andreu Riera. Els tècnics municipals afirmen que a la benzineria li manca una minidepuradora per tal de tractar les aigües resultants del pont de neteja dels vehicles. Com a mesura, al president dels conservadors li han donat cinc dies per regular la seva situació perquè si no és així li tancaran la benzineria.

Sembla que el passat dilluns, un sector de la població de Felanitx es va quedar sense aigua arran d'unes perforacions que es realitzaven a l'esmentada benzineria. Davant aquesta situació, els tècnics municipals acompanyats del delegat de Serveis Generals, Francesc Garcia (PSOE), es desplaçaren a l'establiment d'Andreu Riera i s'adonaren que no hi havia cap minidepuradora.

El tinent de batle de l'Ajuntament de la localitat, Pere Massutí (PSOE), va posar de manifest sobre el tema que «nosaltres hem actuat arran d'un informe formulat per l'enginyer municipal. Li falta una depuradora i no sabem fins a quin punt les canaletes que estaven obrint, que provocaren un tall d'aigua, eren per abocar les aigües del pont de neteja».

Andreu Riera manifestà sobre el tema que «no entenc com a la majoria d'expedients els concedeixen 15 dies per tal d'arreglar el problema i a nosaltres tan sols ens en donen cinc. A més, cal dir que quan obrírem la benzineria, vingueren els tècnics de l'Ajuntament i donaren el seu vistiplau a la instal·lació, de fet, l'informe fou favorable».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.