algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
10°

El PSOE acusa l'equip de govern de voler boicotejar la festa del Batre

El batle del Olmo diu que la situació política ha impedit preparar bé les festes

L'equip de govern municipal integrat per PP i Can Picafort Unit pretén boicotejar i acabar amb la festa del Batre. Així de clar ho han posat de manifest els socialistes de Santa Margalida, després de la darrera edició celebrada dissabte. Enguany, la festa no va tenir repercussió als mitjans informatius, així com un seguiment mínim per part dels margalidans ja que hi prengueren part una trentena de persones front als centenars dels primers anys.

El portaveu del PSOE Miquel Cifre va explicar que inicialment l'Ajuntament havia suprimit aquest acte del programa de les festes de la beata perquè no el considerava interessant. Estranyament, emperò, l'acte va aparèixer al programa definitiu, segons Cifre per un error d'impremta. De fet, a l'avanç del programa festiu remès a Diari de Balears no figurava per enlloc la festa del Batre.

Des del PSOE s'assegura que l'equip de govern vol fer desaparèixer aquesta festa impulsada precisament quan el socialista Miquel Cifre era batle, ja que «no es va donar gens de publicitat ni es va convidar la gent a participar-hi». A més diuen que ningú no es preocupà per cercar els col·laboradors habituals.

Cifre ha retret que cap dels dos batles del poble, ni Antoni del Olmo ni Fèlix Estelrich acudissin a la festa i que s'organitzàs a la vegada la presentació dels equips de futbol a la mateixa hora per llevar assistència de públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.