nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Antoni Palmer, «Fabio», editor de la revista 'Faxdepera', tirotejat a ca seva

Algú efectuà dos dispars contra els seus cotxes durant la matinada d'ahir

La casa de Capdepera del periodista Antoni Palmer, Fabio, editor de la revista Faxdepera, va ser tirotejada durant la matinada d'ahir per un o uns desconeguts. No es va haver de lamentar cap víctima, però sí que es produïren danys, ja que dos vehicles que es trobaven estacionats davant del domicili d'aquest home patiren desperfectes a la carrosseria.

Un d'aquests vehicles, un Citroën dos cavalls, era propietat de l'afectat. L'altre turisme, un Fiat Cinquecento, és d'una companyia de lloguer de vehicles. Ambdós, que es trobaven en la propietat privada de l'editor a la Pedruscada, reberen els impactes de les bales.

El periodista assegurà que els fets tingueren lloc devers les quatre de la matinada. «La cussa es va posar a bordar, ja que s'adonà de la presència de gent externa. Vaig guaitar per la finestra, per comprovar que tot anàs bé, i es varen produir els dos trets d'escopeta. Vull pensar que no anaven adreçats a la meva persona, sinó que varen ser efectuats a manera d'intimidació» manifestà.

Fabio continuà que «vàrem avisar telefònicament la Policia Local, però no va venir ningú. Més tard hem sabut que el funcionari municipal telefonà la a Guàrdia Civil per dir que a la Pedruscada hi havia caçadors furtius». Abans de les onze del dematí, Fernando Peñalver, regidor delegat de la Policia Local de Capdepera i el sergent Nogales acudiren al domicili del periodista per interessar-se sobre els fets.

Fabio havia començat la seva activitat normal com cada dematí, sense haver-se adonat de les conseqüències de l'atac. «He sortit en bicicleta a fer un parell de feines, i quan he tornat m'he adonat dels desperfectes en els dos vehicles. Ho hem denunciat davant de la Guàrdia Civil d'Artà que ha acudit de seguida, però veient la importància i el calibre de la munició emprada, amb 17 impactes en un cotxe i vuit en l'altre, les diligències han estat traslladades a la Policia Judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.