cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Els peixaters de l'Olivar, indignats per la resolució que autoritza la reforma

El president del gremi, Bartomeu Torrens, estudia recórrer la sentència del jutjat número 5 de Palma

El gremi del peix del mercat de l'Olivar estava ahir remogut. El jutjat d'instrucció número 5 de Palma ha desestimat la demanda interposada pel gremi contra l'acord de la Junta General d'Accionistes de la Unió d'Usuaris del Mercat de l'Olivar S.A. celebrada el 26 de juny de 1998, en la qual es va aprovar l'avantprojecte de reforma interior del mercat, i això no agradà gens als peixaters.

«Nosaltres ja vèiem que quedaríem aquí, però no sabem què passarà. El que està clar és que molts dels consumidors ens han donat suport mitjançant les seves signatures i que ells volen que quedem aquí baix», asseguraren moltes venedores de peix.

El president del gremi Bartomeu Torrens assegurà que no descarten recórrer la decisió judicial, però que encara s'han de debatre tots els procediment a seguir. «No sé què és el que farem a partir d'ara, encara ho hem d'estudiar entre tots, però no s'entén de cap manera que es vulgui cedir la millor part del mercat a una gran superfície. Nosaltres no desistim de fer res, perquè el que volem és quedar aquí».

Per la seva banda, els grups municipals a l'oposició també varen voler dir la seva sobre el veredicte judicial. Maria Costa, del PSM, assegurà que «nosaltres sempre hem mantingut que el sector del peix ha de quedar al seu lloc i que la instal·lació d'un gran supermercat a l'Olivar modificaria de forma esencial la tipologia del mercat. Els mercats són per ser mercats i per fer gola als consumidors amb els productes del dia. De supermercats, n'hi ha un a cada cantó».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.