algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

L'art de convertir una casa rural en creació

Dos artistes obren al píblic durant un mes la seva llar de ses Salines per a una exposició

Fa quatre anys, dos artistes arribaren de Londres amb les butxaques buides però el cap ple d'idees. El primer objectiu era establir-se, cercar casa en un lloc tranquil i al mateix temps viure a la zona de treball. Pocs mesos després, trobaren la fórmula idònia per subsistir i convertiren la seva llar en una gran sala on donar sortida a la seva obra. Ells són Cati Aguiló i Carlos Gispert, i el seu habitatge és La casa del cactus de ses Salines.

Les cases del carrer segueixen el mateix estil arquitectònic, aparentment no en destaca una més que l'altra, però com sempre diuen cada casa és un món, i la seva llar és l'únic local obert tot el vespre. L'habitatge de Carlos i Cati es transforma i durant un mes cedeixen cuina, sala d'estar i corral a tots els amics que vulguin acostar-se a veure la feina de tot un any.

No és una galeria d'art, tampoc no pretén ser-ho, senzillament és una forma diferent d'exposar la seva peculiar manera d'interpretar la creació artística. «Aquí tots ens coneixem, enguany són set els artistes que ocuparan la casa per mostrar la seva obra, aquí som un grup en què tothom ajuda tothom», apunten els propietaris de la casa.

«Jaume, el paper de ceba que utilitzes no es fa malbé amb el pas dels anys?», aquesta és una de tantes qüestions que es fan entre els diferents artistes que hi exposen. Parlar, comentar i, sobretot, treballar, però allò important és aprofitar l'ocasió per conèixer gent i convertir l'art en una forma d'expressió que surti dels nivells convencionals, alliberats de la indústria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.