algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Antich: «El Govern no pagarà extres del passeig fins que no l'arreglin»

El batle demanà al president ajuda econòmica per desclassificar

El president del Govern de les Illes Balears va deixar clar a Alcúdia que l'Executiu autonòmic no pagarà cap extra de les obres del passeig marítim fins que l'empresa constructora no n'arregli les deficiències.

«Abans de parlar d'extres hem de parlar de deficiències d'obres». Amb aquestes paraules Francesc Antich responia les peticions fetes minuts abans pel batle d'Alcúdia. Miquel Ferrer (UM) aprofità la primera visita oficial d'Antich a Alcúdia per demanar-li que el Govern també col·labori en el repartiment dels extres de les obres del pla Mirall. Només per les obres del passeig marítim, la constructora demana a l'Ajuntament 500 milions de pessetes en extres. Dragados y Construcciones reclama al Consistori 200 milions de pessetes de més per l'embelliment del passeig i 300 milions més pel sanejament.

Ahir, l'exbatle Miquel Ramis (PP) aprofità la visita que fa ver amb la resta d'autoritats pel passeig marítim per deixar clar tant al batle actual, Miquel Ferrer (UM), com al primer tinent de batle, Antoni Alemany (PSOE), que «amb seguretat dins la meva legislatura ningú no ha acceptat cap extra i a mi no em consta que s'hagin executat».

Ramis recordà que el projecte del pla Mirall va ser aprovat per ple i que només el PSOE es va abstenir. Després afegí «que es plantegin acceptar els 500 milions de pessetes em pareix una autèntica barbaritat». Ahir, però, tant Ferrer com Alemany respongueren a Ramis dient que no estaven disposats a pagar els 500 milions, mentre els tècnics directors de l'obra no corroborin que s'han executat les esmentades inversions i que a més eren necessàries i les havia encarregat algú.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.