algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Breus

• Calvià

Ferits per petards Dues persones varen quedar inconscients ahir després que una bossa de petards que duien els esclatàs mentre es trobaven en una platja ubicada prop de Son Maties, a Calvià. Un veí que passejava per la zona es va adonar del succés i va donar avís a les autoritats, que acudiren d'immediat al lloc i constataren la manifestació inicial del vianant. El servei d'emergències de l'112 va ser el que rebé la telefonada i donà avís a la Policia Local. De moment es desconeixen les causes de l'accident, però se suposa que es tracta d'una negligència. Els dos afectats es varen recuperar poc després. DdB.

Droga La Guàrdia Civil de Palmanova va intervenir 21 pastilles d'èxtasi en dues operacions diferents que es varen dur a terme a la localitat. Moore B. va ser arrestat després que li fossin trobats 16 comprimits d'aquesta substància il·legal, mentre que les altres cinc pastilles li varen ser interceptades a un ciutadà senegalès que duia a més diverses postures d'haixix. Aquest home també va ser arrestat. Les dues detencions es varen produir després que la Benemèrita organitzàs alguns dispositius de control del tràfic de substàncies estupefaents al municipi, que per la seva condició de turístic es troba molt castigat per aquest tipus de delictes. DdB.

• Palma

Vigilàncies Durant el cap de setmana, tant la Policia Local, com la Guàrdia Civil o el Cos Nacional de Policia continuen amb els seus habituals controls del tràfic de substàncies estupefaents a les zones d'entreteniment nocturn. A més, nombrosos dispositius de detecció d'alcoholèmies per part dels dos primers cossos de seguretat es troben distribuïts per diversos punts estratègics de la ciutat, en vies especialment transitades per membres d'aquests grups de risc. De totes maneres, fins avui tot ha transcorregut amb normalitat, i no ha estat necessària cap espectacular intervenció policíaca. Es registraren alguns incidents durant la passada nit, però cap d'ells greu. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.