nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.44°
13°

L'oposició denuncia que la Sala dóna permís per fer una obra il·legal dins l'Anei de ses Rotes

El PSM diu que l'exbatle Ramonell ha rebut favors

L'agrupació local PSM de Montuïri ha acusat l'exbatle Ramonell de fer favors i concedir llicències per construir una obra il·legal a la zona Anei de ses Rotes de Montuïri.

Segons l'expedient de l'Ajuntament amb data de dia 14 d'abril de 1999, el promotor va demanar una llicència per rehabilitar un habitatge a ses Rotes, polígon 10, parcel·la 279 amb un pressupost de 2'5 milions de pessetes. Els condicionants que demanava la Sala per concedir la llicència d'obres era que s'havia de presentar documentació pública acreditativa de l'existència abans del maig de 1987 d'un habitatge.

Segons el PSM, «d'aquesta parcel·la no es té coneixement que hi hagi cap habitatge, el que hi havia era un petit edifici de 20 metres quadrats considerat com una caseta d'eines». El PSM critica que «les obres que es fan no són solament de rehabilitació sinó que s'està fent una ampliació de l'edifici, cosa que no està permesa, ja que és una zona Anei i a la caseta només es pot restaurar a dins, però no es pot posar ni una pedra més». D'altra banda, des de l'Ajuntament asseguren que el promotor compta amb els permisos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.