algo de nubes
  • Màx: 19.14°
  • Mín: 9.02°
18°

L'exbatle Adrover exigeix la dimissió als tres edils que votaren amb el PP

«Si pensen que partiré van errats, som molt caparrut i donaré guerra», afirma

Cosme Adrover exigirà als seus tres regidors i companys de Convergència del municipi de Santanyí la dimissió per haver votat amb el PP, i deixar-lo a ell tot sol a l'oposició. L'exbatle de Santanyí se sent ferit després de tots els esdeveniments i afirma que «si es pensen que deixant-me a un racó me cansaré i partiré de l'Ajuntament, van ben errats. Som molt caparrut i donaré més guerra que mai, tant a ells com al PP».

Davant la situació provocada el passat dijous, quan Adrover va titllar els seus tres companys del CMS (Sebastià Obrador, Mateu Cànaves i Sebastià Adrover) de «venuts» i «trànsfugues», entrarà un escrit a la Sala en què exigeix la dimissió del tres regidors.

«Han de dimitir perquè el que feren dijous és un acte de transfuguisme que tots el partits rebutgen. És cert que la carta de regidor és seva, però per ètica han de deixar el càrrec, ja que varen ser elegits pels 1.400 vots que del CMS, no del PP».

Cosme Adrover compta amb el suport dels altres partits a l'oposició com és el cas del PSM i del PSOE. Aquests dos partits creuen que l'exbatle de Santanyí té la raó i els seus companys li han fet una malifeta votant amb el PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.