nubes dispersas
  • Màx: 12.89°
  • Mín: 7.47°
12°

L'oposició sospita que hi ha irregularitats en els comptes i demanarà una auditoria

La coalició PSM-PSOE sap que l'equip de govern del PP rebutjarà la proposta i demanarà suport al Consell

La coalició PSM-PSOE que està a l'oposició a l'Ajuntament de Montuïri té la intenció de demanar a l'equip de govern del PP una auditoria dels comptes municipals dels darrers cinc anys perquè sospiten que hi pot haver irregularitats.

El regidor socialista Bartomeu Servera, que és el portaveu del grup dins la Comissió Informativa de Comptes a l'Ajuntament, va expressar que «no sabem en quina situació econòmica es troben les arques municipals perquè l'equip de govern mai no ens deixa veure els comptes. La Comissió es reuneix molt de tant en tant i per nosaltres és molt difícil controlar quines són les entrades i sortides dels doblers».

Segons Servera, «hi ha moltes coses que no ens quadren, com per exemple que s'han fet despeses sense partida pressupostària. Per posar-ne un exemple recent, hi havia uns vuit milions per a les festes i se n'han gastat deu. Llavors, com que no ens informen d'on treuen els doblers restants, hem d'entendre que no els paguen i ho deixen a deure d'un any per l'altre o que els treuen d'una altra partida que estava destinada a un altre projecte, però això tampoc no ens ho diuen quan allò que s'hauria de fer és aprovar per ple una modificació de crèdit».

Un altre dels aspectes que també va destacar és la venda d'un solar de l'Ajuntament per 35 milions. «Aquesta partida havia de ser destinada a l'adquisició d'una casa, però aquest habitatge no s'ha comprat. De manera que tampoc no sabem on han anat a parar aquests doblers».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.