algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

L'estiu converteix les zones nocturnes en el gran basar de drogues de les Illes

Les bandes de lladres aprofiten les grans aglomeracions per obtenir un bon botí

Són segures les discoteques i zones d'esbarjo de les Illes? La pregunta es planteja després que en les dues darreres setmanes els incidents als locals d'oci nocturn de les Balears hagi augmentat de forma molt considerable.

La resposta és desconeguda. Tot i que la majoria són molt segures per als usuaris habituals d'aquests establiments, el cert és que amb la consolidació de la temporada estival els locals d'oci nocturn s'han convertit en un gran basar on es pot trobar de tot, des de drogues fins a prostitutes passant per les baralles multitudinàries o els abusos sexuals.

De tota manera, el perill sols afecta els qui el cerquen. La gran majoria de les persones que surten de marxa i que cerquen la seva diversió en aquests locals viuen alienes al que hi passa. Però la dita sempre ha estat clara, qui cerca, troba.

Pel que fa a les drogues, s'ha de destacar que l'èxtasi i la cocaïna són les més fàcils d'aconseguir. Punta Balena i l'Arenal s'han convertit en la zona on més abunda la primera, tot i que a nombrosos establiments de la Llonja també se'n pot trobar amb abundància.

Magaluf i les macrodiscoteques de la zona, així com les festes als after-hour, són el paradís de la blanca.
Evidentment, per trobar droga hi ha d'haver algú que la vengui. Els petits traficants abunden a les zones d'esbarjo nocturn. En molts de casos són gent molt jove, fins i tot les bandes organitzades empren menors d'edat perquè, si aquests són capturats, les condemnes siguin molt més petites. Al voltant d'aquests delinqüents se sol moure una espiral de violència que provoca que les armes blanques siguin presents a les nits illenques.

La darrera gran batuda feta a Mallorca en un local nocturn va produir-se diumenge passat a les carpes d'un restaurant de s'Aranjassa. A més a més de nombroses dosis d'èxtasi, els funcionaris del Cos Nacional de Policia s'apropiaren d'armes blanques pertanyents a diferents persones.

El passat cap de setmana la Policia va realitzar trezte actes de captura de drogues a Eivissa i varen interceptar haixix, speed, cocaïna, èxtasi i altres substàncies.

En aquestes operacions es varen detenir cinc ciutadans de diferents nacionalitats i edats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.