algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Fageda nomenà per decret els vuit tinents de batle del seu «nou» equip

Fageda es reuní amb els caps de llista per ultimar la formació del nou consistori

El primer dia de feina del recent constituït consistori palmesà ha donat ja els seus primers fruits. El reelegit batle de Palma, Joan Fageda, signà ahir, durant la reunió amb els caps de llista dels altres partits, els decrets per al nomenament de les seves mans dretes: vuit tinents de batle "tres més dels que tenia fins ara", i tretze regidors delegats que començaran a actuar com a tals des d'avui mateix, l'endemà de la data de designació. La majoria de les cares ja són prou conegudes dels ciutadans.

Així, s'han acomplert de manera íntegra les previsions que s'havien estat perfilant aquests darrers dies, quan Fageda avançà, el dia de la investidura, els noms que formaran part del seu equip de govern municipal. Carme Feliu és la primera tinent de batle; José María Rodríguez n'és el segon; Joan Bauzà i José Manuel Sierra en són el tercer i el quart. Els altres quatre són, exactament amb aquest ordre, Maria Crespo, Pedro Àlvarez, Gaspar Oliver i Rafel Vidal.

També ahir s'aprovà la formació de la Comissió de Govern, un total de 9 membres del PP que són els vuit tinents de batle més el batle. Aquests decrets seran ratificats en el ple de Cort previst per a dijous que ve.

També en el primer ple del nou Ajuntament, es preveu constituir les comissions informatives i els seus presidents. De moment ja es coneixen els coordinadors de les futures cinc àrees de govern, també assignats per decret de batlia: José Manuel Sierra ha estat nomenat com a coordinador de l'àrea de Governació i Funció Pública; Maria Crespo, de Medi Ambient i Salut; José María Rodríguez, de Coordinació d'Infraestuctures, i Carme Feliu, de l'àrea de Cultura. El coordinador de l'àrea especial de Comptes i Economia és Pedro Àlvarez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.