algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
14°

La Fiscalia reobre la causa penal contra els funcionaris i polítics pel cas de ses Covetes

Investiga si hi va haver falsificació de documents públics

La Fiscalia de les Balears ha decidit reobrir la causa penal de ses Covetes per un presumpte delicte de falsificació de documents públics als plans de la urbanització contra l'exbatle de Campos, Guillem Mas (UC), el secretari municipal Sebastià Portell, l'arquitecte de l'Ajuntament, Cosme Garcies i el funcionari Francesc Nolla.

El passat mes de gener, el partit Unió Mallorquina, que va imposar la demanda contra els polítics i funcionaris de l'Ajuntament de Campos, es va retirar del cas. Ara el fiscal, Ricardo Olivares, ha decidit reobrir la causa penal.

Una de les primeres passes de la Fiscalia ha estat sol·licitar a la Demarcació de Costes de Balears que li remeti les Normes Subsidiàries de Campos per investigar si hi va haver falsificació en un dels documents ja que existeixen dos plànols de ses Covetes que són diferents i tenen la mateixa data i segell.

En un dels plànols, la requalificació del sòl de ses Covetes on estan construïts els 68 apartaments és urbanitzable i per tant l'edifici és il·legal perquè haurien d'estar a 100 metres de la mar. A l'altre plànol el sòl està classificat com a urbà i el complex estaria ben construït, a 20 metres de la mar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.